Security Awareness Pizzasessie

Security Awareness pizzasessie

Een laagdrempelige en informatieve bijeenkomst om medewerkers te informeren over de do’s and dont’s van cybersecurity!

Workshop security awareness

We starten de Security Awareness sessie gezamenlijk met een lekkere pizza en tegelijkertijd doen we alvast een luchtige warming-up voor de workshop.

In de workshop van ongeveer 1,5 uur nemen we je medewerkers vervolgens mee in de wereld van cybercriminaliteit. De ontwikkelingen, risico’s en bewustwording komen hierin allemaal naar voren.

Interactiviteit, herkenbare praktijkvoorbeelden en begrijpelijke taal zorgen ervoor dat het verhaal voor iedere medewerker goed te volgen is, want uiteindelijk zijn we binnen de organisatie allemaal verantwoordelijk voor de online en offline veiligheid.

Met een afsluitende kennisquiz testen we tenslotte de opgedane kennis. De best scorende medewerker wordt beloond met een leuke prijs!

Het programma kunnen we in onderling overleg afstemmen, bijvoorbeeld:
17:00 uur – Aanvang
17:30 uur – Pizza eten
18:00 uur – Start van de workshop
19:30 uur – Einde (+ 15 minuten uitloop)

Er is tijdens de workshop voldoende ruimte om vragen te stellen.

Prijs

De kosten voor een Security Awareness Pizzasessie zijn € 495,-. Dit bedrag is exclusief btw en voorrijkosten. We gaan er tevens van uit dat de klant zelf de pizza’s regelt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Security Awareness pizzasessie of andere mogelijkheden voor een workshop? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking of bel direct 088-633 1070.