Over DGDO

Over De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO)

Wij zijn De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO)

DGDO speelt in op de veranderende digitale wereld. Wij maken organisaties, inclusief hun medewerkers, digitaal gezond. Internet is ontstaan als een middel wat we bij toeval zijn gaan gebruiken. Door een snel veranderde digitale wereld, met Internet of Things en Big Data, verandert ook de Europese wet- en regelgeving op het gebied van privacy.

De vraag is inmiddels niet meer of, maar wanneer organisaties getroffen worden door een cyberaanval. Het is daarom van belang om preventieve maatregelen te nemen, maar ook te weten hoe te handelen mocht de organisatie getroffen worden.

Dit is helaas niet alleen mogelijk met techniek. Het menselijke en organisatorische aspect speelt hierin een nog grotere rol. Van receptie tot directie, iedereen is verantwoordelijk voor de digitale veiligheid van organisaties.

Onze missie

DGDO heeft als doel om organisaties te beschermen tegen cyberincidenten, door bewustzijn en weerbaarheid van medewerkers tegen cyberaanvallen te vergroten. We verbinden mens, organisatie en techniek en kunnen organisaties op die manier maximaal beschermen tegen cyberaanvallen.

Onze visie

Een veilige digitale wereld waarbij organisaties en hun medewerkers bewust zijn van gevaren en weerbaar tegen cyberincidenten. Organisaties moeten digitalisering kunnen omarmen voor een betere wereld, online en offline.

Meer informatie

Start vandaag met een gezonde digitale organisatie. Bekijk onze diensten of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.