VPN

VPN

Een veilige verbinding buiten kantoor

Bescherm je bedrijfs- en klantgegevens als je medewerkers mobiel werken, thuis, onderweg of op vakantie zijn. Met een VPN oplossing zijn je gegevens online veilig en voldoe je aan de AVG.

Waarom VPN?

Anno 2019 zou ieder bedrijf en iedere organisatie moeten hameren op veilig werken door middel van een VPN (Virtual Private Network). De voordelen van een zakelijke VPN service? Met VPN zijn je medewerkers veilig en AVG-proof online buiten kantoor. Alle online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, is middels encryptie versleuteld. Dit betekent internet security overal ter wereld. Daarnaast kunnen de meeste zakelijke VPN services op alle devices worden gebruikt. Ook bij mobiel gebruik verzekeren we je dat jouw data veilig is!

Waarom heb je een VPN-app nodig?

60% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Dat meldde het Ministerie van Economische Zaken begin 2017. Sinds die tijd is de internetcriminaliteit in Nederland alleen nog maar verder gestegen. In 2018 heeft volgens Alert Online meer dan de helft van de kleine bedrijven te maken gehad met internetcriminelen die geld of gegevens probeerden buit te maken. Cybercrime is dus niet iets dat alleen grote bedrijven treft.

GOOSE VPN tunnel

Bescherm je tegen internetcriminelen met VPN, zet vandaag nog een besloten bedrijfsnetwerk op!

Gevaar openbaar wifi-netwerk

Het risico op een datalek buiten kantoor is groot. Even snel een mailtje versturen via een openbaar wifi-netwerk kan al genoeg zijn voor internetcriminelen om bedrijfs- of klantgegevens buit te maken. Een dergelijk datalek kun je voorkomen door gebruik te maken van een VPN app. Deze brengt een persoonlijke VPN-verbinding tot stand waardoor je medewerkers veilig gebruik kunnen maken van ieder WIFI-netwerk over de hele wereld.

Gebruik VPN op al je mobiele apparaten

VPN is een app die eenvoudig geïnstalleerd kan worden op alle apparaten zoals een mobiele telefoon, laptop en tablet. Dat is zakelijk internet op ieder apparaat met volledige internet security.

GOOSE VPN voor alle devices

Meer weten?

Wil je meer informatie over VPN, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Bel ons op 088-633 1070 of laat hieronder je gegevens achter, dan bellen wij jou!