De beste zakelijke security & antivirus software

Security & antivirus software

Je kunt er als bedrijf of organisatie niet meer omheen om je netwerk, servers, pc’s, smartphones en bedrijfsmail te beschermen tegen alle mogelijke vormen van cybercrime en malware. Liefst met een professionele security & antivirus software oplossing die adequate beveiliging biedt, maar tegelijkertijd ook eenvoudig te implementeren en beheren is.

Overal waar we komen staan apparaten zoals laptops, smartphones en tablets bloot aan externe dreigingen. Gevoelige bedrijfsgegevens kunnen verloren gaan of misbruikt worden wanneer deze niet juist beveiligd zijn. Door de apparaten te voorzien van sterke beveiligingssoftware wordt de kans op een cyberincident aanzienlijk kleiner. 

Onafhankelijk advies

Als onafhankelijk adviseur biedt DGDO je de keuze uit security en antivirus oplossingen van o.a. ESET en Kaspersky. Beide zijn gerenommeerde en veel bekroonde leveranciers op het gebied van security licenties en antivirus software.

ESET Gold partner
Kaspersky Gold Partner

Twee factor authenticatie

Twee factor authenticatie (2FA) voegt een extra beveiligingslaag toe bij het inloggen om de identiteit van de gebruiker te bevestigen. Naast “iets wat de gebruiker weet” (het wachtwoord), is als tweede factor “iets wat de gebruiker heeft” (vaak een mobiele telefoon) nodig.

Licenties bestellen

Ben je op zoek naar de beste security licenties voor jouw bedrijf of organisatie? Kijk dan in onze webshop. Hier vind je een overzicht van de security producten van ESET en Kaspersky. Van zzp en kleinzakelijk tot grote organisaties; wij bieden voor iedereen een passende oplossing.

Meer informatie

Wil je meer weten over de beste security en antivirus software voor de bescherming van jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden. Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 088-633 1070.