Security Awareness E-learning

Train je medewerkers en maak ze bewust

Technische oplossingen, zoals een firewall of anti-malware dienst zijn niet in staat om alle bedreigingen buiten de deur te houden. 80% van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Processen en technieken binnen de organisatie kunnen nog zo goed op orde zijn, uiteindelijk is en blijft de mens de meest kwetsbare schakel.

Waarom e-learning voor Security Awareness?

Bewustwording betekent het continu alert zijn van risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Bewustwording is geen eenmalige actie maar een continu proces waar alle medewerkers aan bijdragen. Het e-learning platform van DGDO helpt hierbij, door medewerkers een langere periode online te trainen in het herkennen en voorkomen van online en offline gevaren zoals phishing mails, social engineering, verwerken van (documenten met) gevoelige informatie, wachtwoordbeheer, etc.

Wat levert e-learning op?

  • Bewustwording bij deelnemers;
  • blijvende gedragsverandering;
  • minder security incidenten;
  • altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen;
  • security Awareness certificaat bij een positief resultaat.

Opzet Security Awareness E-learning

Onze methode, die online beschikbaar wordt gesteld, is opgebouwd uit verschillende modules die verdeeld over diverse leerblokken. Geen theoretische lessen, maar animaties, video’s, praktijkvoorbeelden en praktische tips over alledaagse online gebeurtenissen en situaties. Laagdrempelige, korte modules van 10-15 minuten toegespitst op zowel zakelijk als privé. Zo wordt awareness leuk en vooral effectief voor iedere medewerker.

Andere trainingsmogelijkheden

Naast e-learning biedt DGDO ook de mogelijkheid tot het volgen van klassikale trainingen of workshops. Deze trainingen kunnen zowel intern als extern worden gegeven.

Meer informatie

Start vandaag met een gezonde digitale organisatie. Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.