GOOSE VPN

Een veilige verbinding buiten kantoor

Bescherm je bedrijfs- en klantgegevens als je medewerkers mobiel werken, thuis, onderweg of op vakantie zijn. Met GOOSE VPN zijn je gegevens online veilig en voldoe je aan de AVG.

Waarom GOOSE VPN?

Anno 2019 zou ieder bedrijf en iedere organisatie moeten hameren op veilig werken door middel van een VPN (Virtual Private Network). De voordelen van een zakelijke VPN service? Met GOOSE VPN zijn je medewerkers veilig en AVG-proof online buiten kantoor. Alle online data-uitwisseling, zoals het versturen van e-mails en het achterlaten van gegevens op websites, is middels encryptie versleuteld. Dit betekent internet security overal ter wereld. Daarnaast kunnen de zakelijke VPN services van GOOSE op alle devices worden gebruikt. Ook bij mobiel gebruik verzekeren we je dat jouw data veilig is!

RTLZ GOOSE VPN

Waarom heb je een VPN-app nodig?

60% van de Nederlandse bedrijven krijgt te maken met cybercrime. Dat meldde het Ministerie van Economische Zaken begin 2017. Sinds die tijd is de internetcriminaliteit in Nederland alleen nog maar verder gestegen. In 2018 heeft volgens Alert Online meer dan de helft van de kleine bedrijven te maken gehad met internetcriminelen die geld of gegevens probeerden buit te maken. Cybercrime is dus niet iets dat alleen grote bedrijven treft.

GOOSE VPN tunnel

Bescherm je tegen internetcriminelen met GOOSE VPN, zet vandaag nog een besloten bedrijfsnetwerk op!

Gevaar openbaar wifi-netwerk

Het risico op een datalek buiten kantoor is groot. Even snel een mailtje versturen via een openbaar wifi-netwerk kan al genoeg zijn voor internetcriminelen om bedrijfs- of klantgegevens buit te maken. Een dergelijk datalek kun je voorkomen door gebruik te maken van de GOOSE VPN app. Deze brengt een persoonlijke VPN-verbinding tot stand waardoor je medewerkers veilig gebruik kunnen maken van ieder WIFI-netwerk over de hele wereld.

Gebruik GOOSE VPN op al je mobiele apparaten

GOOSE VPN is een app die eenvoudig geïnstalleerd kan worden op alle apparaten zoals een mobiele telefoon, laptop en tablet. Dat is zakelijk internet op ieder apparaat met volledige internet security.

GOOSE VPN voor alle devices

Bestel direct!

Neem geen risico en bestel GOOSE VPN vandaag nog! Binnen enkele stappen geregeld.

Meer weten?

Wil je meer informatie over GOOSE VPN, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je andere vragen? Bel ons op 088-633 1070 of laat hieronder je naam en telefoonnummer achter, dan bellen wij jou!