Endpoint security en tooling

Endpoint security en tooling

Het lijkt inmiddels ondenkbaar dat apparaten, die verbonden worden met het bedrijfsnetwerk of bedrijfsdata bevatten, niet voorzien zijn van endpoint protectie zoals o.a. virusscanners of firewalls. Toch zijn er steeds meer (priv√©) apparaten die onbeveiligd verbinding maken met het bedrijfsnetwerk. Dit komt door de toename van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets, maar ook IoT apparatuur. Ook voor deze apparaten is het belangrijk dat deze op een juiste wijze worden beveiligd en beheerd. 

Ook het werken vanaf externe locaties of gebruik van openbare WiFi-netwerken kan een gevaar vormen voor de digitale veiligheid. 

Waarom endpoint security?

Overal waar we komen staan apparaten zoals laptops, smartphones en tablets bloot aan externe dreigingen. Gevoelige bedrijfsgegevens kunnen verloren gaan of misbruikt worden wanneer deze niet juist beveiligd zijn. Door de apparaten te voorzien van beveiligingssoftware wordt de kans op een cyberincident aanzienlijk minder. 

Wat levert DGDO als endpointsecurity en tooling?

  • Anti-virus software en anti-malware software;
  • Mobile security en Mobile Device Management;
  • Passwordmanagers;
  • Encryptie software;
  • VPN.

Kleinere bedrijven

Ben je op zoek naar uitstekende beveiliging voor kleinere bedrijven? Kijk dan naar Kaspersky Small Office Security.

Grotere organisaties

Ben je op zoek naar een security oplossing voor een grotere organisatie? Kijk dan naar Kaspersky Endpoint Security for Business.

Meer informatie

Start vandaag met een gezonde digitale organisatie. Ga naar contact of bel direct 088-633 1070 en vraag naar de mogelijkheden.

Altijd op de hoogte?

Het laatste nieuws en praktische tips rechtstreeks in je mailbox? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden