Cybersecurity Escape Room

Cybersecurity escape room

Dé oplossing om medewerkers bewust te maken!

Is cybersecurity een vraagstuk binnen je bedrijf of organisatie? En zoek je naar tools om je medewerkers bewust te maken van de risico’s? Dan hebben wij dé oplossing. Met de Cybersecurity Escape Room combineren we werk en plezier en bieden daarmee een complete cybersecurity ervaring voor alle medewerkers. Deze cybersecurity training is uitermate geschikt voor iedere organisatie om een eerste stap te maken naar een veiligere werkomgeving.

Phishing simulatie

De training begint met een phishing simulatie, waarbij een realistische cyberaanval wordt nagebootst. Wordt er op de ‘kwaadaardige link’ geklikt? Zo ja, hoe vaak? En wordt er ook nog gevoelige informatie achter gelaten?

Cybersecurity Escape Room

Vervolgens het fun element, de escape room. Niet zomaar een escape room, maar een speciale op het gebied van cybercrime.

Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: phishing, cybersecurity, privacy, social engineering, mobiele apparatuur, ransomware, usb en een meldpunt. Bij het uitvoeren van analoge en digitale opdrachten komen medewerkers voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of thuis als ze op internet bezig zijn.

Met name de nabespreking is leerzaam en geeft een beeld welke fouten er onder tijdsdruk worden gemaakt. Ook wordt duidelijk dat goede communicatie essentieel is en dat digitaal en analoog handelen altijd gevolgen hebben en risico’s met zich meebrengen.

Het doel: de deelnemers van het spel bewuster maken van de beveiligingsrisico’s op internet.

Assessment & rapportage

Na het fun element en het gesprek met de expert volgt er een online assessment waarmee nog meer inzicht wordt verkregen in de huidige bewustwording van cybersecurity onder de medewerkers.

Na afloop ontvang je als bedrijf of organisatie een rapportage van de bevindingen en krijg je een verdere toelichting.

Escape Room in het kort

De Cybersecurity Escape Room is per dag te huur en kan geplaatst worden op iedere gewenste locatie (in overleg), bijvoorbeeld bij jouw organisatie voor de deur.

Samen met een aanwezige cybersecurity specialist, zal in 45 minuten duidelijk worden wat de gevaren van cybercrime zijn. Iedere medewerker speelt 30 minuten het cybersecurity spel, waarna ze 15 minuten gaan napraten met een expert.

  • Op locatie naar wens;
  • Maximaal 80 personen per dag;
  • Serieus en plezier in één;
  • Te implementeren tussen de werkzaamheden door;
  • Goed voor de teambuilding.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Cybersecurity Escape Room, ben je benieuwd naar de prijs of heb je andere vragen? Bel ons op 088-633 1070 of vul onderstaand contactformulier in: