NEMESYS 30 JAAR!

Nemesys 30 jaar

De afgelopen 30 jaar is Nemesys Trading Telecommunicatie B.V., dé telecomspecialist van Zuidwest Nederland, getransformeerd naar de Nemesys Groep. De Nemesys Groep bestaat uit diverse zelfstandige bedrijven, die actief zijn op het gebied van Telecom, IT, Cloud, Cybersecurity, Energie en Software.

Professionele dienstverlening en een ‘no-nonsense’ aanpak zijn kenmerkend voor onze bedrijven, welke zich onder 1 dak bevinden. Mede hierdoor hebben we besloten om vanaf 2020 onder één naam verder te gaan i.p.v. 6 bedrijfsnamen (Nemesys Telecom, Promisys IT, HostedXL, De Gezonde Digitale Organisatie, Hosted Energie Consulting en 21Software). Hiermee bieden we vanuit één organisatie totaaloplossingen, bundelen we onze kennis en zijn we nog beter in staat om onze relaties volledig te ontzorgen.

We zijn dan ook trots om via deze weg ons nieuwe logo te presenteren (zie filmpje). Gefaseerd zal het nieuwe logo worden aangepast op de diverse dragers zoals visitekaartjes, bedrijfsauto’s en het samenvoegen van de 6 websites. Wij hebben er zin in, proost op een mooi 2020!

Wil je ons blijven volgen? Klik op onderstaande links en like de pagina’s:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Youtube