Security awareness

Security Awareness

Waarom een security awareness training tegenwoordig zo belangrijk is? Ongeveer 80% van alle cyberincidenten en datalekken binnen organisaties wordt veroorzaakt door menselijke fouten. Bijvoorbeeld door een USB-stick met gevoelige informatie te verliezen, door een ransomware besmetting te veroorzaken of door op een ‘verkeerde’ link in een phishing mail te klikken.

Mensen zijn zich hier vaak niet van bewust, maar het levert onnodig veel risico’s op en de gevolgen en de financiële schade kunnen groot zijn. Bewustwording van de medewerkers binnen de organisatie door middel van een Security Awareness trainingsprogramma kan veel problemen voorkomen!

Diensten

Traditionele trainingsprogramma’s leiden vaak niet tot de gewenste gedragsveranderingen en motivatie. DGDO biedt diverse diensten die aantoonbaar effectief zijn, gebruik maken van de allerlaatste leertechnieken en alle niveaus van de organisatiestructuur bestrijken.

Onze Security Awareness diensten bestaan o.a. uit:

Kaspersky Security Awareness training

Kaspersky logo

Onze partner Kaspersky heeft een reeks trainingsproducten voor gebruik op de computer uitgebracht, die aantoonbaar effectief zijn, gebruikmaken van de allerlaatste leertechnieken en alle niveaus van de organisatiestructuur bestrijken.

Referentiecase Visser & Visser

Cybersecurity staat hoog op de agenda bij allround accountantskantoor Visser & Visser. “Het wordt steeds belangijker om je security op orde te hebben. Dat geldt voor ieder bedrijf, maar zeker voor ons als bedrijfskundig adviseurs”, zegt Gijske Meinster, HR-adviseur bij Visser & Visser en lid van een werkgroep rond cybersecurity awareness in het bedrijf. “We werken veel met vertrouwelijke gegevens van klanten en daar willen we integer mee omgaan. Bovendien is er de AVG waar we sinds mei 2018 aan moeten voldoen.”

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over Security Awareness en de mogelijkheden die wij ook voor jouw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking! Bel 088-633 1070 of ga naar het afspraakformulier.