Gegevensbescherming voor Dummies

Verklein de securityrisico’s voor je bedrijf

Datalekken en cyberaanvallen zijn niet nieuw, maar veel van de technieken en tactieken die worden gebruikt door moderne cybercriminelen zijn dat wel. Deze zijn bij uitstek geschikt om kwetsbare kleine en middelgrote ondernemingen (het MKB) aan te vallen.

E-book Gegevensbescherming voor Dummies

In het e-book van onze partner ESET kom je van alles te weten over de beveiligingstechnologieën, hulpmiddelen en processen die je nodig hebt om je bedrijf beter in staat te stellen zijn gegevens en IT-middelen te beschermen en het effect van een datalek effectief tot een minimum te beperken.

Dit e-book is bedoeld voor de IT-professional die voor een klein of middelgroot bedrijf werkt. Misschien ben je de manager van een klein IT-team dat “van alle markten thuis is”. Of misschien vorm je het hele IT-team wel in je eentje! Ben je niet verantwoordelijk voor de IT van een mkb? Ook dan is het e-book een prima hulpmiddel om meer te leren over gegevensbescherming.

E-book gegevensbescherming

Dit e-book helpt je om:

  • het huidige dreigingslandschap te begrijpen;
  • manieren te vinden om je bedrijf te beschermen;
  • de impact van een datalek te minimaliseren.

Meer weten?

Wil je meer weten over gegevensbescherming of andere vormen van cybersecurity en security awareness? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel 088-633 1070 of vul het contactformulier in.