ESET Gold partner

ESET Gold partner

DGDO is gecertificeerd Gold partner van ESET, leverancier van antivirus en internet beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten in meer dan 200 landen.

Professioneel advies

Dedicated, flexibel en altijd op zoek naar de beste technologie om klanten optimaal te beschermen. Als ESET Gold partner kennen wij het volledige security-portfolio en kunnen we bedrijven van klein tot groot helpen met een professioneel advies op maat.

ESET Gold partner logo

IT-beveiliging voor het MKB

ESET maakt eenvoudig te beheren IT-securitysoftware met bescherming tegen ransomware. Installeer de software en ga verder met je werk. De beheerconsole in de cloud biedt bovendien optimaal gebruiksgemak en verminderd hardwarekosten.

Bekroonde endpoint protection

ESET heeft al meer dan 20 jaar industriële onderscheidingen in ontvangst mogen nemen voor hun allesomvattende eindpunt protection. De beveiliging tegen malware is geschikt voor meerdere platformen en wordt geleverd met Web Control, firewall en antispamfilter. Profiteer van geavanceerde beveiligingslagen met een lage systeembelasting voor endpoints en netwerken.

Meer weten?

Wil je meer informatie over ESET producten, een offerte aanvragen of zoek je optimale ondersteuning voor je security oplossing? Neem dan contact op met onze adviseurs. Bel 088-633 1070 of vul onderstaand formulier in.