E-books en whitepapers

E-books en whitepapers cybersecurity

Ben je op zoek naar meer informatie over cybersecurity, security awareness en gegevensbescherming? Kijk dan eens bij onderstaande e-books en whitepapers!

E-book: Gegevensbescherming voor Dummies

E-book gegevensbescherming

In dit e-book van onze partner ESET kom je van alles te weten over de beveiligingstechnologieën, hulpmiddelen en processen die je nodig hebt om je bedrijf beter in staat te stellen zijn gegevens en IT-middelen te beschermen en het effect van een datalek effectief tot een minimum te beperken.

Whitepaper: Security Awareness

Whitepaper Security Awareness

80% van alle cyberincidenten wordt veroorzaakt door menselijk handelen. Ben je benieuwd hoe je dit kunt voorkomen? Lees het in ons Security Awareness whitepaper met duidelijke uitleg en een handige test!

Whitepaper: Het onzichtbare gevaar

Whitepaper Het onzichtbare gevaar

Het onzichtbare gevaar voor je bedrijfsvoering is vaak dichterbij dan je denkt. Interne dreiging is even gevaarlijk als externe dreiging. Om de veiligheid binnen organisaties te verhogen, is het cruciaal dat medewerkers getraind en opgeleid worden. Lees meer in dit praktische whitepaper met tips en een handige checklist!

Vragen?

Heb je vragen of opmerkingen over deze e-books en whitepapers, of in het algemeen? Neem gerust contact met ons op! Bel 088-633 1070 of vul onderstaand formulier in.