Bezoek DGDO op Contacta 2019

Contacta 2019 DGDO

Contacta 2019

Bezoek DGDO op Contacta 2019! Contacta is hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Van 5 t/m 7 november in de Zeelandhallen in Goes met een beursvloer van 15.000 m², 350 exposanten en 24.000 bezoekers. Dit jaar staan wij hier met de Cybersecurity Escape Truck, dus het is zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Contacta biedt een gevarieerd programma met diverse workshops en bekende sprekers uit de zakelijke wereld, zoals Twan Huys, Peter Vandermeersch, Alexander Klöpping en Duncan Stutterheim.

The Next Step

Het thema van Contacta 2019 is “The Next Step”. Iedereen zal zich herkennen in het thema. Iedereen heeft wel een persoonlijke volgende stap, maar Contacta.nl heeft als doel verbinden. Het verbinden van bedrijven met bedrijven, mensen met mensen, en bedrijven met mensen.

De wereldeconomie heeft na de crisis een enorme sprong genomen. Het dwingt mensen te ontwikkelen, bedrijven te vernieuwen, oude business modellen te herzien en het vraagt van bestuurders om voortdurend over de grenzen te denken.

Voortdurend een volgende stap maken. In ons dagelijkse leven zien we het bijvoorbeeld terug in de vorm van windturbines in een weiland, traditionele daken met zonnepanelen en snelle elektrische laadpalen langs de weg.

We bellen niet, maar we appen. We slacken, airdroppen, swipen, “liken” en “loven”. Op zoek naar de balans tussen geluk, voldoening en werkdruk in de 24 uurs maatschappij. Werkgevers richten “gyms” in, want het zitten is het nieuwe roken. We hebben fruit op de werkvloer en kinderen hebben “fruitdag” op school.

Allemaal om de “the next step” te kunnen maken!

Entreetickets

Bestel met onderstaande knop jouw gratis entreeticket. Vul je gegevens in en ontvang direct jouw digitale entreeticket. Je kunt het ticket digitaal op je mobiele apparaat tonen bij de ingang of uitprinten en meenemen.

Openingstijden

Contacta 2019 vindt plaats in de Zeelandhallen in Goes van 5 t/m 7 november 2019.

  • Dinsdag 5 november: 16.00 – 22.00 uur
  • Woensdag 6 november: 14.00 – 22.00 uur
  • Donderdag 7 november: 14.00 – 22.00 uur

De beurs is uitsluitend toegankelijk voor zakelijke bezoekers boven de 16 jaar.

Contacta banner