Ben jij klaar voor een échte cybersecurity uitdaging?

Cybersecurity Escape Room

Bezoek DGDO op Contacta 2019

Van 5 t/m 7 november wordt in de Zeelandhallen in Goes de Contacta georganiseerd, hét zakelijke netwerkevent van Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen. Met De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO) staan wij hier met de Cybersecurity Escape Truck, een unieke tool op het gebied van cybersecurity training.

Deze Escape Room training is uitermate geschikt voor medewerkers om een eerste stap te maken naar een veiligere werkomgeving en digitale bewustwording. Elk uur wordt er wordt er een sessie van 20 minuten gespeeld en kunnen er max. 8 personen per keer mee doen.

De DGDO stand en de Escape Room zijn te vinden op standnummer 1303 in Oosterscheldehal (hal 3).

Stap in de Escape Truck

Welkom in de trailer van de MIVD, de Nederlandse militairen inlichtingen en veiligheidsdienst. Zoals jullie misschien wel gehoord hebben zijn er vier russen naar Nederland gekomen om een hack poging te doen, de MIVD heeft ze te pakken gekregen en het land uit gezet. De MIVD heeft de hele operatie gehouden in deze commandowagen, hier liggen dan ook alle bewijsstukken. De regering heeft er voor gekozen deze vier russen te Namen en Shamen. Hier zijn die Russen natuurlijk niet blij mee, dus hebben zij hun beste spion Natasja genaamd naar Nederland gestuurd om een bom te plaatsen in de Commandowagen en zo al het bewijsmateriaal te vernietigen.

Weet jij de bom op tijd te stoppen?

Aanmelden

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig als je het spel absoluut een keer wil ervaren. Elk uur spelen wij een sessie van 20 minuten (uiteraard is de trailer buiten de speeltijden gewoon te bezoeken).

Meer weten?

Wil je meer weten over de Cybersecurity Escape Truck of over andere vormen van cybersecurity training die DGDO biedt? Neem dan contact op met onze adviseurs. Bel 088-633 1070 of vul het contactformulier in.