ACTIE: Security Awareness Diagnose

Security Awareness Diagnose actie

Hoe ‘security bewust’ zijn de medewerkers in jouw organisatie? Zijn ze in staat om phishing mails en andere vormen van cybercrime te herkennen? En voldoen de interne procedures en richtlijnen in je organisatie als het gaat om cybersecurity?

Test het nu!

Met een Security Awareness Diagnose van DGDO krijg je de antwoorden op bovenstaande vragen en heb je een actueel en betrouwbaar beeld van het security bewustzijn in jouw organisatie.

Security Awareness Diagnose

Onze security awareness diagnose test het huidige gedrag van je medewerkers. De medewerker kan zijn gedrag niet verbloemen door sociaal wenselijk antwoorden te geven. De resultaten zijn als een spiegel voor medewerkers en organisatie. Het geeft verder inzicht in tekortkomingen in bedrijfsmatige processen en procedures, waardoor je de mogelijkheid krijgt deze te verbeteren. Ook het ontbreken van eventuele technische oplossingen komen hiermee naar boven. Alle bevindingen worden in een rapportage verwerkt met conclusies en aanvullend advies op gebied van mens, organisatie en techniek.

Wat levert een Security Awareness Diagnose je op?

  • Inzicht in het daadwerkelijke gedrag van medewerkers;
  • Inzicht in de huidige weerbaarheid van medewerkers tegen cyberincidenten;
  • Inzicht in de werking van maatregelen die betrekking hebben op de menselijke factor;
  • Resultaten werken als een spiegel voor medewerkers, waardoor een open houding ontstaat voor mogelijk training, advies en verbeteringen;
  • Bevindingen in de rapportage bieden de mogelijkheid om processen en procedures verder te optimaliseren.

Diagnose actie

Profiteer t/m 31 december 2019 van ons speciale diagnose actietarief: voor € 995,- (excl. btw) voeren wij een complete Security Awareness Diagnose uit.

De diagnose bestaat o.a. uit:

  • Een phishing simulatie;
  • Een online assessment;
  • Een rapportage met risicobeoordeling.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze Security Awareness Diagnose? Vul onderstaand bel-me-terug formulier in of bel nu direct zelf naar 088-633 1070.